Cool-Well kølebrønd – Jordkøler til øl

Cool-well kølebrøndCool-Well kølebrønden er den nye og smarte jordkøler til øl. Dette gadget er uden tvivl den ultimative metode til at få jordkolde øl med stil. Du har måske før prøvet at grave øl ned i en pose i fx en sandkasse eller lignende, hvilket også godt kan fungerer – Dog er det ikke helt så praktisk, nemt eller i den grad sejt.

Cool-Well kølebrønd giver dig nu muligheden for at få jordkolde øl med stil. Vil du ikke også synes at det kunne være fedt, at sige til vennerne, at du har en ølkøler til haven? Det synes vi i hvert fald!

Hvorfor vælge Cool-well som din ølkøler til haven?

Du undre dig måske over hvorfor du lige skal vælge Cool-Well fremfor at lave en hjemmelavet udgave. Det er nemlig muligt at lave sin helt egen jordkøler, men om den bliver lige så pænt, det skal du ikke være sikker på. Cool-Well er nemlig ølkøleren, der serverer kolde øl med stil, og det kan gæsterne godt lide.Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Hvad skal jeg gøre for at bruge Cool-Well?

Sådan bruger du Cool-wellFor at kunne få jordkolde øl, kræver det selvfølgelig at din Cool-Well gadget er under jorden – Hvilket siger sig selv. Man får ikke jordkolde øl, uden at have dem i jorden!

Du skal selv på en mindre opgave, nemlig at grave et hul til Cool-well. Du vælger selv hvor i haven, du lige synes det passer perfekt ind. Men sørg nu for at grave den ned, der hvor du og vennerne plejer at slå jer ned.

Se også: Gadgets til festivalen

Ølkøler til haven – Fordelene

coolwell kølebrøndenEn ølkøler til haven giver dig kun fordele. Der er i hvert fald ingen ulemper ved at have en ølkøler i haven, det er nok kun kæresten eller konen, der kunne finde på at sige noget dårligt om den idé.

Der er nemlig en masse gode fordele ved at benytte en Cool-Well eller anden kølebrønd, og dem kan du sige til kæresten eller konen, hvis hun er utilfreds!

Du slipper for at bevæge dig, da øllene er lige hvor du vil have dem – Nemlig så tæt på som overhovedet muligt! Sidder du sammen med vennerne i haven, så er det nemt at række en kold øl op. Det kan være en fordel, hvis i lige sidder og nyder solen. Det kan for den sags skyld også være rart, hvis man spiller øl-bowling, da varme øl er et No-go!

Du har mulighed for at køle en helt kasse øl (24 styks) på samme tid, og det bedste af alt – Det er helt gratis. Det koster i hvert fald ikke strøm, som hvis du smider dem på køl i køleskabet!

Fakta om Cool-Well jordkøleren

  • Cool-Well giver dig mulighed for at få jordkolde øl
  • Der kan være op til 24 dåser eller små flasker, og så kan der være en almindelig vin (75cl)
  • Kølebrønden er vandtæt
  • Fremstillet af plast
  • Du får: En spand til at grave ned, en indsats med hånd i 3 etager, et isolerende låg
  • Størrelse: 30 x 30 x 50 cm


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Se også: Svævebane til hjemmet