Festival gadgets

festival gadgetsHvad er festival gadgets? Og hvorfor skal jeg købe dem? Vi mener at festival gadgets er et meget vidt begreb, da det kan være alt fra praktisk festival udstyr til det sjove og mere festlige, som fx en ølbong eller en øl hat.

I denne kategori finder du alt, hvad vi mener der bør være til en festival. Det er dét vi betegner som festival gadgets og udstyr. Så der er udstyr til enhver, om det er dig der skal holde den vilde festival med druk-udstyr og til dig der gerne vil have noget mere praktisk udstyr, som fx sovepose, telt, solcelleoplader, festivalsko og hvad man ellers kan finde på.


Se det store udvalg af udstyr på Festivalkits.dk – Klik her→


Festival udstyr til festaben

festival udstyr til festabenDet første er festival udstyr og det kan være drukudstyr, festival kostumer eller musikstationer. Hvis du er den helt store festabe, så er det dig der finder mest brugbart i denne kategori. Der er nemlig mange muligheder for at købe noget festival udstyr der gøre festen meget sjovere. Er du typen der tager afsted på festival for at hygge dig med vennerne, drikke nogen øl og ellers bare feste igennem, så er du det vi betegner som en festabe.

Hvad skal festaben købe?

Det mest populære til festaben er klart en ølbongen samt andre gadgets til at indtage alkohol hurtigt. Det kan være en partyhjelm, ølsprøjte, drink dispencer, øl bassin eller en beertracker.

En ølbong kan købes i mange forskellige varianter. Det kan være alt fra en mini-ølbong til den helt store BongZilla, hvor op til 6 personer kan deltage samme tid. Det hele skal heller ikke handle om ølbonger, da der også er meget andet øl-udstyr og andre festival gadgets til festaben. Det kan fx være et drukspil som drukroulette eller det populære Borat-mankini kostume.

Praktisk festival gadgets

Er du som tidligere nævnt en af dem, der ikke deltager i en festival, fordi du elsker god musik og afslapning, så er det ikke sikkert du er typen der kun tænker på at indtage en masse alkohol. Der er også en helt masse praktisk festival udstyr til dig, og det kan være en solcelleoplader, en hængekøje, festival stol, siddepude eller en P-mate.

Hvad er praktisk at have med?

Vi skal først og fremmest alle sammen have fat i et festival telt og andet sovetilbehør som sovepose, liggeunderlag m.m. Du kan læse om noget af det mest populære festival udstyr og andre smarte festival gadgets herunder, som gør at din festival oplevelse bliver langt bedre end nogensinde før.

Praktisk sovepose til festivalen

En sovepose er noget man skal have med på festivaler, i hvert fald, hvis man ikke har planer om at blive syg. Det kan godt være du satser på at finde en anden at sove i telt med, men det er jo ikke sikkert det lykkedes, så derfor er en sovepose altid et must-have til enhver festival. En sovepose er praktisk, men den kan også være besværlig, i hvert fald hvis du ikke har en sovepose med ærmer. En sovepose med ærmer er et af de mest praktiske ting. Det betyder nemlig at du ikke skal kravle ud af soveposen, når du skal ud at tisse eller hvis du bare lige hurtigt skal ud og tjekke noget. Du er ikke fanget i en sovepose på samme måde, da du kan bevæge dig frit rundt i en sovepose med ærmer. Det kunne også være en mulighed med et tæppe med ærmer, som fx Snug rug. Så kan du sidde udenfor i din festival stolen og undgå at fryse.

Solcelleoplader

En solcelleoplader er forholdsvist nyt. For et par år tilbage var solcelleopladere ikke så meget fremme, men det er de i den grad kommet. En solcelleoplader betyder at du altid kan have strøm på din mobil, din musikstation, iPod eller hvad du har med. En solcelleoplader kan lade de fleste enheder op. Det er smart, da man ofte bliver væk fra hinanden på en festival. Der er mange mennesker og de nye og smarte telefoner holder ikke ret længe. Solcelle opladeren findes i billige og dyre udgaver. Det er værd at overveje en lidt dyre udgave, da du får meget mere for pengene. Du kan eventuelt købe den sammen med én eller flere af dem du skal på festival med. Du kan se vores solcelleoplader her.

Festival sko

Festival sko også kaldet for festivalfeets er faktisk ikke sko, men det er noget du kan vælge at tage over dine sko, så du undgår våde fødder. Der er mange der synes at gummistøvler er grimt og kikset og der er festival-feets en god mulighed.

Din egen musik på festivalen

Det er slet ikke alle der er taget på festival for at høre forskellige musik-kunstnere, som sikkert ellers er gode. Det kan være du har købt billet til teltpladsen men ikke har mulighed for at lytte til musikken, men det betyder ikke at din festival bliver uden god musik. Du kan nemlig selv tage musik med. En transportabel højtaler, som kan sætte gang i festen eller en mini radio. Der er mange muligheder. Vooni Cityrocker er den nye smarte og populære højtalere som kan spille musik i god kvalitet og samtidigt fungerer den længe uden opladning.

Oversigt over de største festivaler i Danmark

I Danmark er der festivaler over en lang perioder. Vi starter allerede med de tidlige festivaler i maj måned. I slutningen af maj starter Jelling Musikfestival. I juni måned kommer der allerede en del større festivaler. Allerede fra den 2 juni bliver Skive festival skudt i gang. Senere på måneden kan du opleve Tinderbox i Odense og Roskilde festival. I juli måned er der også mulighed for at finde frem til nogen gode festivaler som fx. Samsø eller Langelandsfestival. I august måned er der Smukfest, Danmarks smukkeste festival, som du kan besøge i Skanderborg.

Tænker du at besøge en festival i år? Så er der altså masser af muligheder, om du har ferie i maj, juni, juli eller august. Danmark byder på festivaler igennem hele sommeren og i hele landet. Herunder kan du se nogen af de største festivaler i Danmark.

Tinderbox 2016 – www.tinderbox.dk (23/6 -25/6)

Roskilde Festival 2016 – www.roskilde-festival.dk (25/6 – 2/7)

Skanderborg festival 2016 – www.smukfest.dk (3/8 – 7/8)Se det store udvalg af på Festivalkits.dk – Klik her→