Hotdog maskine – De bedste Hot dog maskiner

En hotdog maskine? Ja, det er lige præcis hvad du finder her. Vi har samlet de fedeste hotdogsmaskiner! Der er mange der elsker en hotdog, hvilket vi sagtens kan forstå, for hvad er bedre end en god hotdog? Så skulle det da lige være en hotdog i hver hånd! Du har nu muligheden for at lave hotdogs med en af nedenstående maskiner. Hvorfor? Fordi det er sejt og fordi du kan! Det er nemlig ikke helt billigt at tage på grillen for at få et par ristede pølser med brød, derfor vil det i længden hurtigt blive langt billigere at investerer i én af nedenstående hotdog maskiner.

Hot Dog Maker

hotdog makerDen nye og smarte hotdog maskine går under navnet Hot dog Maker og det er uden tvivl vores helt store favorit. Designet er simpelt og lækkert, og prisen er overkommelig.

Du starter med at lægge op til 4 pølser i pølsegrillen, derefter kan du putte et par brød ind i den intelligente varme-enhed, som sørger for at brødene er dejligt lune når pølserne er klar. Der kræves ingen særlig arbejdsindsats for at lave mad med denne hotdog maker, da du kan bruge både frosne og optøet pølser. Det tager kun 8 minutter og så er maden klar, aldrig før har det været nemmere at lave et par gode pølser med brød!

Under pølsegrillen er der aftagelige drypbakker, så den er nem at rengøre efter brug.

Fakta om Hot Dog Maker

  • Pølsegrill, der kan grille op til fire pølser ad gangen
  • Fem grillvalser i rustfrit stål
  • Integreret pølsebrødsvarmer
  • To aftagelige spild bakker
  • Bakkerne tåler maskinopvask
  • Varmen indstilles med en timer
  • Tænd / sluk rotation


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Amerikansk Retro Hotdog maskine

hotdog maskine fra barlifeHvis du elsker Amerikansk Retro, så må du simpelthen have fat i denne smarte hotdog maskine. Der er masser af fordele ved at vælge denne model. Én af grundene er selvfølgelig at den har et lækkert design, men ikke nok med det, så kan den klare 12 hotdogs på kun 12 minutter! Det betyder altså, at du kan inviterer en masse venner over, og så kan i alle sammen få en hotdog på samme tid. Det er en hurtig og nem måde at lave noget lækkert mad til gæsterne. Hvis i skal sidde og hygge jer med et par kolde øl, så er det slet ikke en dum idé, for hvem gider at stå alene i køkkenet og lave mad imens vennerne hygger sig? Nemlig, ingen!

En anden fordel, som især drengene vil sætte på, er at den er ekstremt nem at gøre rent.

Samlet set en meget overkommelig pris for en maskine i denne kvalitet og størrelse, som du med garanti vil få glæde af mange gange!Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Hotdog maskine fra Nostalgia Electrics

hotdog maskine fra nostalgiaNostalgia Electrics har designet den ultimative hotdog maskine til dig, der vil lave 4 hotdogs på samme tid. Det kan godt være at den forrige model kunne klare 12 styks, men denne hotdog maskine har en helt anden fordel, som gør at denne maskine måske er det rigtige valg for dig.

Den har også det amerikanske retro look og på den måde får du ligesom før, en meget stilet hotdog maskine.

Det tager kun 5-10 minutter at varme pølserne, så den er en anelse hurtigere end den anden, hvis man alligevel kun skal have 4 styks. Den helt store fordel, som gør at Nostalgia har designet den bedste hotdog maskine efter vores mening, er uden tvivl dens smarte pølsevender-funktion. Du behøver ikke selv at vende pølserne, og på den måde slipper du for at holde øje med dem, du er sikker på de får lige meget på hver side, og du er sikker på at de ikke bliver brændte på den ene side.

I toppen af maskinen er der et lille lunt rum, hvor du smider dine pølsebrød i, og på den måde er du sikker på at have lune brød når pølserne er klar.

Maskinen er også ekstremt nem at rengøre, da der under pølserne er en drypbakke, som stort set klare det hele.

Mulighed for selv at vælge temperatur og varme. På den måde er du sikker på at dine pølser får den rigtige varme og tid. Du kan nu være sikker på at dine pølser bliver gode og aldrig brændte, og det bedste af det hele – Du behøver ikke engang at holde øje med dem, da de automatisk bliver vendt! Aldrig før har det været nemmere at lave hotdogs i hjemmet!

Smart Hotdog-maskine Pop-up Toaster

smart pop up hotdog toasterUd fra navnet har du måske allerede regnet ud, at det er en hotdog maskine, der fungerer præcist ligesom en pop-up toaster. Altså den smarte maskine der selv kan poppe toast op, når de er færdige – Den helt samme måde er nu blevet muligt med hotdogs, det kræver bare lige denne smarte Pop-up Hotdog maskine!

Uden tvivl den perfekte måde at lave 2 hotdogs til en dag på sofaen, hvor man virkelig ikke gider at lave mad. Det bliver ikke meget nemmere.

Da brødene ikke skal have lige så lang tid som pølserne, så er der selvfølgelig også indbygget forskellige varme-temperaturer, hvilket betyder at dine pølser får en kraftigere varme end brødene. På den måde får dine brød den perfekte sprøde smag uden at blive brændte.

Fordelen er at maskinen er nem at bruge, den er nem at rengøre. Men ulempen er at, du får svært ved at lade være med at bruge den!

Andre besøgende kunne også lide:
Candyfloss maker
Popcornmaskine Cinema style
Hjemmelavet Pizza