Pie Face Showdown Spil

Pie Face Showdown SpilHvis du er aktiv på de sociale medier, så har du med garanti oplevet flere videoer det kendte Pie Face Showdown Spil. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det kan være særdeles morsomt at se, at andre får klasket flødeskum i ansigtet, men det er endnu sjovere, hvis du selv får muligheden for at hjælpe til med dette – og det er lige netop dét, du får muligheden for med Pie Face Showdown. Der er dog én ulempe forbundet med dette, hvilket er, at du selv løber risikoen for at ende med at få flødeskum i ansigtet, hvis ikke du er hurtig nok.Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Hvad går dette Pie Face Showdown Spil ud på?

Pie Face Showdown er et meget skørt spil, der ganske enkelt går ud på, at du og en modstand mødes side om side. I skal kigge ud gennem hver jeres ansigtsmaske, hvor I kan se en kastearm, der selvfølgelig er blevet ladet med flødeskum. Når du trykker på knappen, så vil armen flytte sig lidt nærmere din modstanders ansigt, men hvis din modstander i stedet når at trykke først, så flyttes armen i stedet hen mod dig – og det er selvfølgelig også derfor, at det er vigtigt, at du sørger for at være hurtigt, når du spiller Pie Face Showdown.

Garanti for grin og massevis af underholdning

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er særdeles underholdende og med garanti for grin, når du spiller Pie Face Showdown, uanset om det er med en forælder, men en søster eller en bror, med en kammerat eller med et helt andet familiemedlem. Pie Face Showdown er et spil, der kan spilles af enhver, og det vil med garanti kunne sørge for både grin og godt humør hos folk i alle aldersgrupper, hvorfor det f.eks. også sagtens kan bruges af voksne som et festligt indslag til en komsammen.

Video af pie Face spilGå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →