Rejse gadgets – Ting til ferien

Hvad er rejse gadgets? Det kan være alt fra en lille bagagevægt til en smart app-styret kuffert. Gadgets til rejsen kan være en god idé, da det kan gøre din rejse lidt bedre. Det kan godt være flere af disse ting gør din ferie lidt sjovere, men der er i den grad også mange der er brugbare. Ser vi fx. på en solcelleoplader, så er den uden tvivl meget smart, men hvor brugbar er den ikke også til rejsen? Det kan både være rejsen i Danmark eller udlandet.

Gadgets til din kør-selv-ferie

rejse gadgetsSkal du på kør-selv ferie, måske skal du endda sove i telt i flere dage, så er der det ikke altid nemt at få telefonen, iPaden eller iPoden opladet, derfor er det en god idé med en solcelleoplader. Der findes mange forskellige slags solcelleoplader til ferien, de fleste kan lade de mest almindelige enheder op, men der er også nogen der kan lade flere enheder op ad gangen. Rejse gadgets kan også være noget så simpelt som en hængekøje, en du kan tage med på stranden, i skoven eller endda med til festivalen.

Så er der også de lidt mindre og sjove gadgets til din ferie, som kunne være en selfie-stang, som er blevet meget populær i hele verden. Du kan tage billeder på ferien, hvor hele familien kan være med på billedet samme tid.

Scratch Map er også en god idé, hvis du er en rejseglad person, der gerne vil vise vennerne eller familien, hvor i verden du har rejst rundt – Det er selvfølgelig også fedt selv at kunne se tilbage.

Gadgets til ferien kan også være små-ting der gør madlavningen nemmere i naturen, en smartere svømmefinne, en minipresso til hurtig espresso alle steder i verden. Du kan se alle vores rejse / ferie gadgets ovenover. Vi arbejder hele tiden på at udvide denne kategori samt de andre. Kender du et produkt som kunne være god til rejsen? Så er du mere end velkommen til at smide os en besked.

Find flere gadgets her: fedegadgets.dk