Salt og peber sæt: 10 geniale sæt

Skal du købe et nyt salt og peber sæt, så skal du lige tjekke disse 10 geniale sæt først. Du kan med fordel bruge et af nedenstående 10 sæt som den perfekte gave. Der er både søde, sjove, frække og skøre salt og peber sæt.

masterchef salt og peber

1: Masterchef salt og peber sæt

Hvis du elsker madlavning og køkken gadgets generelt, så er der ingen tvivl om du bare må eje dette nye og sjove sæt salt og peber, som hedder masterchef. 2 flotte figurer med hvide kokkejakker, kokkehuer og et flot overskæg.

Udover det flotte design er der også andre smarte features, som fx at du selv kan indstille om det skal være fint eller groftmalet peber. Du indstiller dette på kokkens bukser (Peberkværnen med sorte bukser).

Nu kan du med fordel stille det flotte masterchef salt og peber sæt frem på bordet. Det vil helt sikkert give en kommentar fra gæsterne. Samtidig pynter det også godt på hylden eller på køkkenbordet.

sødt salt og peber-sæt

2: Kærligt salt og peber-sæt

Skal du finde den perfekte gave til det søde par, så er der ingen tvivl om et sæt salt og peber er en god idé. Men du skal vælge dette sæt, som forestiller et sødt kæreste par. En hvid figur til salt og en sort figur til peber, så der stadig kan kendes forskel på krydderierne.

Salt- og peber-kaniner

3: Frækt salt og peber-sæt

Er du mere typen der elsker at komme med den sjove og lidt frække gave, så er det stadigvæk muligt, selvom det ’bare’ er et salt og peber-sæt. Dette sæt består af to ret så glade og livlige kaniner, som vist nok hygger sig.

Der skal ikke mere end en lille og fræk gave til at give en masse samtaler rundt om bordet. Der er ingen tvivl om, at alle gæsterne nok vil kigge sjovt på dette sæt og give en kommentar.

magisk salt og peber

4: Det magiske sæt salt og peber

Dette sæt er ren magi. Et par enkelte sving med tryllestaven og maden smager pludseligt meget bedre. Den er god nok, en hvid tryllestav (salt) og en sort tryllestav (peber) giver nemlig din mad en meget bedre smag. Det er hvad vi kalder magi.

Du kan eventuelt sige et par magiske trylleformularer og derefter svinge med tryllestaven. Det er uden tvivl den perfekte gave til ham eller hende der elsker Harry potter eller andre troldmænd.

salt og peber granater

5: Det seje sæt

Hvis du elsker seje ting, som våben, så er det her sæt den perfekte gave. Her får et sæt håndgranater, som enhver soldat sikkert vil sætte pris på at få i gave. Aldrig før har folk forstået, hvorfor man skulle ”kaste salt over skulderen”, men pludselig giver det meget god mening, når saltet er i en håndgranat!

En meget sjovt og dekorativt sæt salt og peber.

batteriformet salt og pebersæt

6: Batteriformet salt og peber-sæt

Man plejer at sige morgenmaden giver dagens energi, så hvorfor ikke købe et sæt batteriformet salt og peber, så du starter dagen med god energi. Få ladet dine batterier op til en god omgang brunch.

Det sjove ved dette sæt er at man kan se hvor meget ”strøm” der er på batterierne. Når batterierne er tømt, er der ikke mere strøm på – Hvilket betyder de skal ”lades op” med nyt salt og peber. En meget sjov og anderledes måde at opbevare sit salt og peber.

designer salt og peber sæt

7: Designer salt og peber sæt

Mangler du den perfekte gave til manden der har alt, så er det måske et ægte designer-sæt salt og peber. Salt og peberbøsserne virker ganske enkelt. Du trykker på fjederen af rustfrit stål og ud kommer der friskkværnet salt eller peber.

Kan pynte perfekt overalt i køkkenet eller på spisebordet.

xxl baseballbat peberkværn

8: XXL peberkværn formet som baseballbat

Dette er godt nok et sæt, men alligevel skulle den med på listen, da den bare er overdrevet fed. Nemlig en XXL peberkværn, der ligner et ægte baseballbat ved første øjekast. Er du klar til at overraske dine gæster til din fest? Så vent til en af dem spørger efter peberet, som du tilfældigvis lige har glemt at stille på bordet. Du vender lynhurtigt tilbage med et baseballbat på hele 72 cm. Og overrasket dem alle sammen. Vær opmærksom på at du sikkert får et par mærkeligt blikke fra hele bordet, indtil de indser at det faktisk bare er en peberkværn.

Denne peberkværn er helt unik. Du kan indstille hvordan pebret skal kværnes. Så du er selv herre over om det skal være fint eller groftmalet peber.

Udover den sjove og ’lidt’ anderledes peberkværn, så er den også en helt unik og personlig gave, da du har mulighed for at få skrevet noget. Du har nemlig med i prisen 15 tegn, hvor du kan få indgraveret et navn eller andet.

Den helt perfekte gave til den store baseballfan eller til personen der elsker overdrevne ting!

ugler salt og peber

9: Salt og peber uglerne

En lille sød og anderledes gave behøver ikke at koste ret meget. Dette sæt består af to ugler – en hvid ugle til salt og en sort ugle til peber. Et meget simpelt og sødt sæt salt og peber.

robotter med salt og peber

10: Salt og peber robotter

Salt og peber robotter? Ja, den er god nok. Sæt lidt liv i middagsbordet, når stemningen er blevet lidt stille. Robotterne med salt og peber kan nemlig bevæge sig. Blot træk i optrækket og robotterne vil bevæge sig fremad. Nu er der ikke længere behov for at række armene over de andres mad – Få blot en af de andre ved bordet til at trække i snoren og robotterne vil stille og roligt bevæge sig over middagsbordet og over imod din mad.