Shiatsu Fodmassageapparat

Shiatsu Fodmassageapparat Du kender det sikkert alt for godt. Du har haft en lang og travl dag på jobbet, og dine fødder er udkørte. Du trænger til at slappe helt af samt tilføre helt ny og forfriskende energi til dine fødder. På mange måder er vores fødder synonymt med vores ve og vel, da zoneterapeuter trykker og masserer zoner under fødderne, som alle er forbundet med vores indre dele. Herunder også det, der udgør de processer, der giver udtryk for følelser, velvære samt udmattelse.

Heldigvis for dig kan du gøre kål på dårlige dage med ømme fødder og trætte ben. Med dette geniale massageapparat, Shiatsu Fodmassageapparat, kan du blive som ny igen. Med dette unikke apparat kommer du til at føle dig som en nyfødt, der aldrig har brugt sine fødder. Det er omgående forkælelse, der udleder fornøjelse til andre steder i kroppen, så du får en helhedsfornemmelse af harmoni og balance. Lad Shiatsu Fodmassageapparat forkæle og kærtegne dine fødder. Lad den massere, ælte, gnubbe og varme dine fødder med tre specialdesignede programmer, som med det samme øger blodcirkulationen i dine fødder og tilfører helt ny energi og velvære til hele din krop. På mange måder bliver du forkælet fra tå til top – og du kan aldrig få nok!Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Fodmassageapparatet er lækkert og nemt, idet du kan have den i hjemmet. Du køber den billigt én gang, og så har du et massageapparat, der bliver din bedste ven i mange år. Kvaliteten er helt i top, brugervenligheden i højsædet, og så har vi sørget for, at dit velvære stiger til himmels, når du køber og bruger dit Shiatsu Fodmassageapparat for første gang.

Sådan virker Shiatsu Fodmassageapparat

Gør dig selv klar til at belønne dine fødder med et sandt kærlighedsapparat, der kommer helt i dybden og trykker lige præcis de steder, der giver værdi. Du vil øjeblikkeligt mærke en forskel.  Med tre guddommelige programmer at vælge mellem kan du selv bestemme, hvilket af de tre der skal redde din dag. Det er alt efter behov, men de er alle tre designet således, at de rammer de punkter, som er alment kendt, og som kan løsnes op ved hjælpe af dybdegående og intens massage. Shiatsu Fodmassageapparat er garant for netop det!

Ud over at kunne vælge mellem tre programmer, så kan du også variere i styrke. Har du behov for en virkelig presserende og tung massage, så vælger du bare det program, der trykker mest til. Og har du behov for noget wellness, så tager du det letteste og mindre hårde program, der føles som et spa-ophold i Sydtyskland. Hører du i øvrigt til dem, der har ildelugtende fødder på grund af meget mobilt arbejde og måske nogle sko, der skulle være skiftet ud for længe siden, så klarer Shiatsu Fodmassageapparat også det. Den har nemlig en genial funktion, der hedder “Anion”, som neutraliserer lugte til din og dine kollegers store fornøjelse.

Shiatsu Fodmassageapparat er massageapparatet, som rigtig mange har ventet på – og nu er det her endelig. Det er billigt, det er bekvemt, og det er hamrende let at anvende. Du skal bare trykke på det ønskede program og læne dig tilbage for at nyde turen. Det er forkælelse på et nyt niveau, og Shiatsu Fodmassageapparat får fodterapeuter til at ligne amatører. Den er nemlig helt unikt designet til at tage sig af dine fødder, og det er præcis det, den gør bedst!

Sådan fungerer dit Shiatsu Fodmassageapparat

  • Topprofessionelt fodmassageapparat med tre forudindstillede massageprogrammer: afslapning, wellness samt dybdegående massage
  • Anion-funktion, som neutraliserer dårlige lugte
  • Passer perfekt til fødder helt op til str. 46
  • Effekt 50 W
  • Vægt: 4 kg
  • Behagelig varmebehandling
  • Input: DC 24 V
  • Manual på engelsk.

Trænger dine fødder til en behandling med luksus og fantastisk velvære, så prøv det helt nye Shiatsu Fodmassageapparat, som er hver en krone værd. Det er massageapparatet, som dine fødder har længtes efter, og vi garanterer for din fulde tilfredshed.

Bruger du mange penge om året på fodterapi og fodmassage? Her får du det hele i ét, og så sparer du masser af penge i det lange løb. Shiatsu Fodmassageapparat er et helt unikt apparat, der vil give dig fornyet energi, og det gør uden tvivl de lange dage på jobbet noget mere tålelige.

Bliv gladere og få sundere fødder – bestil din allerede i dag!Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →