Speak Out Spillet

Speak Out SpilletSpeak Out Spillet er – uden tvivl – ét af de mest morsomme og underholdende spil, du har mulighed for at finde på markedet i øjeblikket. Der medfølger nogle store mundstykker, som du skal sætte på læberne, hvorefter, du skal få dine medspillere til at forstå, hvad du siger, men når du ikke har mulighed for hverken at bevæge læberne eller lukke munde, så er det bestemt ikke helt så nemt, som det nu engang lyder. Det kan resultere i nogle rigtig sjove lyder og formuleringer, der er med til at gøre spillet hysterisk sjovt – og det gør sig gældende, uanset om man vinder eller taber.Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Reglerne til Speak Out spillet er simple

Reglerne til Speak Out er naturligvis ganske simple og det er noget, som alle og enhver kan finde ud af, og noget som alle og enhver kan finde underholdende. Det kræver intet andet end, at du blot skal sætte det store mundstykke på læberne, tage et kort fra bunken og forsøge at læse den sætning, der står på det respektive kort højt for de øvrige deltagere i spillet. Idéen er naturligvis at dine medspillere derefter skal forsøge at forstå din – højst sandsynligt – knap så forståelige og relativt utydelige sætning, hvorefter de skal udtale den på korrekt vis.

Når man spiller Speak Out er man inddelt i hold, hvilket også betyder, at det er dét hold med fleste rigtige svar, der ender med at vinde spillet. Det er naturligvis fuldstændig bevidst, at de sætninger, du har mulighed for at læse på de mange forskellige kort er nogle rigtig svære tungevridere, så det både er sværere at læse op, men samtidig også er sværere at gætte for de øvrige deltagere i spillet. For at gøre det endnu mere vanskeligt, så bliver det hele naturligvis gjort på tid. Det kommer med hele 200 dobbeltsidede kort og fem mundstykker.

Video af Speak out spilletGå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →