Svævebane til haven

Svævebane til havenEn svævebane til haven er et af de mest ombejlede ting på enhver større legeplads. Det er ofte forbundet med en lang ventetid, men det er altid det hele værd. Du får en sus i maven, der sender en strøm af glæde igennem ethvert barn og barnlig sjæl.

Gider du ikke at vente eller tage hen til legepladsen? Så kan du nemlig få din helt egen svævebane i baghaven. Med en svævebane i haven, er du sikret en masse glade unger, og du kan slippe bekymringerne, når du sender dine minder børn afsted til legepladsen, så kommer de heller ikke grædende hjem, efter nogen har drillet dem.Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Jeres have bliver den mest eftertragtede baghave i hele kvarteret – jeres børn vil blive konger af kvarteret!

Svævebane som er hurtig og nem at sætte op

En Slackers Zipline Svævebane er en kvalitets-svævebane, som ikke bare kan holde til det meste, men også er ufattelig simpel at sætte op. Direkte fra pakken får du alt, hvad der behøves til opsætning: Det eneste, du skal have, er noget simpelt værktøj, en ven til at hjælpe til, samt to stabile træer eller lignende, som svævebanen kan hænges op i. Med de simple instruktioner i pakken tager opsætningen (ifølge producenten) max 30 min., og det kræver ikke en eksamen i raketvidenskab at samle og sætte svævebanen op!

Læs også omkring: Cool-Well ølkøler

Svævebanen kan holde til alle hverdagens strabadser

Mange svævebaner er meget udsatte overfor vind, vejr og konstant pres fra børns, nogen gange, hårde adfærd på og omkring svævebanen, og de går i stykker om og om igen. Dette er absolut ikke en situation, man har lyst til at stå i, og derfor er det en god ting, at du kan stole på Slackers Zipline! Svævebanen er lavet i kun de bedste materialer, bl.a. med en kraftig stålwire og kraftige kuglelejer, så du og dine børn er sikre på og omkring banen.

Den 12 meter lange svævebane har, som sagt, en kraftig stålwire som sin hovedkerne, og den kan derfor modstå en vægt, der langt overstiger det nødvendige: Op til 113 kg! Svævebanen er også udstyret med et gribevenligt og komfortabelt håndtag, så selv efter lang tids brug vil man knapt kunne mærke nogen form for ubekvemhed. De ekstra stærke kuglelejer står for det første for god sikkerhed, men er ydermere med til at sætte hastigheden op, så suset bliver større, og adrenalinen pumper hurtigere; uden at kompromittere sikkerheden. Det anbefales dog samtidig, at man altid udviser forsigtighed, når man bruger svævebanen (brug af hjelm osv.), samt at børn under 8 ikke bruger svævebanen uden opsyn.

Køb din egen svævebane og se julelys i børnenes øjne, når den sættes op!Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Be the first to comment on "Svævebane til haven"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*