transportabel højtaler – Vooni cityrocker

vooni cityrockerHvor mange gange har du ikke befundet dig i en situation, hvor du gerne ville lytte til din yndlingsmusik sammen med vennerne, men kun har en forfærdelig mobilhøjttaler at bakke musikken op med? Det er på alle måder en rædderlig oplevelse, men disse kan du nu spare dig for med Vooni Cityrocker ved din side!Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Vooni Cityrocker – transportabel højttaler på hjul

I en tid hvor streaming af musik og mobile højttalere er i høj kurs, så er Vooni Cityrocker bestemt et af de allerbedste bud på en alsidig højttaler, som du kan have med overalt. Den er monteret på et par massive hjul, og du flytter den rundt præcis, som du ville flytte med en kuffert. Udover at dette er en kuffert med et fantastisk højttalersystem!

Højttalersystemet går ud med en effekt på 100 W, hvilket er udover det sædvanlige for så kompakt et system. Hvis du ikke lige er så familiær med den tekniske terminologi, så betyder det slet og ret, at højttaleren kan spille ufattelig højt, men samtidig bevare en meget høj lydkvalitet, hvilket generelt er kendetegnet for Vooni Cityrocker. Du får altid leveret høj lydkvalitet overalt på farten, hvilket til dels skyldes det store kabinet og den massive ballast, der ligger bag ved højttaleren. Dertil kan du lægge en uovertruffen bass, der helt sikkert vil få gulvet til at dunke de fleste steder! Du bliver den mest højtspillende og mest eftertragtede til enhver havefest!

Se også mange andre smarte ting til rejsen.

Tilpasset til alle de gængse tilslutningsmuligheder

cityrocker mulighederUdover at levere fantastisk lyd, så er Vooni Cityrocker også tilpasset til den moderne tidsalder: Der er mulighed for alskens tilslutninger, der bl.a. tæller AUX-indgang, Bluetooth tilslutning og indgange til instrumenter. Du kan derfor tilslutte lige nøjagtig den enhed, som du gerne vil høre musik fra, og det hele glider bare problemfrit og enkelt! Indgangen til instrumenter gør ydermere også, at du har mulighed for at spille for familie, venner og andre interesserede på din elguitar eller bas: Lyden er fantastisk, og det vil responsen også være!

Hvis du, som os, elsker musik og vil have god kvalitet med dig overalt, så er der ingen tvivl om, at du skal vælge at anskaffe dig en Vooni Cityrocker. Du får mobilitet og lydkvalitet i et design, der bare spiller, og du behøver aldrig nogensinde igen stille dig tilfreds med lyden fra en skrattende mobilhøjttaler!Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Andre besøgende kunne også lide:
Vooni Retro Spreaker
Splash Speaker

Be the first to comment on "transportabel højtaler – Vooni cityrocker"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*