Zepp Fodbold-sensor

Zepp Fodbold-sensorHvis du er aktiv i en fodboldklub, så er du med garanti vant til, at der ofte er mange udbrud efter en kamp. Det kan være, at du selv har en følelse af, at det kun er dig, der løber efter bolden og kun dig, der kæmper for en sejr. Det kan dog sagtens være, at en anden har scoret et mål og han eller hun derfor mener, at det er hans eller hendes fortjeneste, at I enten har vundet eller spillet uafgjort. Det kan være svært at vurdere hvem, der gør hvad og hvem, der gør en indsats, men med en fodbold-sensor fra Zepp er dette problem slut.Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Mål dine bevægelser med en Zepp Fodbold-sensor

Med en Zepp fodbold-sensor får du muligheden for at måle hver eneste bevægelse, du laver på banen – og samtidig får du endda også muligheden for at analysere dem ned til mindste detalje efter kampen. Det kræver blot, at du kobler sensoren op til din mobil via Bluetooth, hvorefter du sætter sensoren fast i den medfølgende benbeskytter. Mens du løber rundt på banen og spiller fodbold, vil sensoren følge hver eneste bevægelse, du laver, så du kan se meget præcist, hvor mange skud, du har lavet, hvor langt, du har løbet og meget andet.

Statistik og analyse i Zepp app’en

Du kan dertil downloade en app fra Zepp, hvor du kan indikere, om du spiller alene eller andre på holdet også spiller med en Zepp fodbold-sensor. Hvis der er mere end én, der spiller med en sådan fodbold-sensor, så får I efterfølgende adgang til hinandens statistik og analyser. Du har desuden selv mulighed for at tilføje mål, redninger, antal kort og meget andet i app’en på manuel vis. Der kan også deles videoklip fra kampen, der kan tilføjes til den samlede oversigt over kampen, der derefter kan deles på de sociale medier og deslige.

Video af Zepp Fodbold-sensorGå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →